Székely On-Line
Tartalom
Iskolánkról
 
Alapítványányunk
 
Képtár
 
DÖK
 
Határtalanul képtár
 
Látogatottság
Indulás: 2004-07-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek-Cikkek
Hírek-Cikkek : Fodrász tanulók versenye

Fodrász tanulók versenye

Fodrász tanulók versenye
2010. Csaba Center

XIV. alkalommal megrendezett Fodrász-kozmetikus-körömdíszítő tanuló és felnőtt versenyen iskolánk fodrász tanulói is részt vettek. Az országos szintű megmérettetésre 10 tanulót nevezett be intézményünk.
Szarvas Város Közoktatási és Közgyűjteményi Intézménye Székely Mihály Szakképző Iskoláját képviselő diákok a verseny hangulatát nagyon dicsérték, az ott szerzett tapasztalatokat rendkívül hasznosnak vélték.
Tanulóink négy kategóriában jeleskedtek.

Az alábbi eredményeket érték el:


 

Marcell vízhullám (32 versenyző)
13. Bertók Adrienn 1/11.I
15. Rák Regina 1/11.I                                     felkészítő:          Agárdi Zoltánné
 
Szalontechnika (18 versenyző)
                10. Trnyik Nikolett 2/12.I
                13. Kurucz Judit Helga 2/12.I                      felkészítő:          Molnár Krisztina
 
Férfi divatszárítás (37 versenyző)
                18. Szilágyi Vanda 1/11.I                              felkészítő:          Agárdi Zoltánné
 
Alkalmi konty (44 versenyző)
                12. Zsoltáros Anett 1/11.I
                29. Matyelka Nóra 2/12.I
                39. Halász Ágnes 1/11.I                                felkészítők:       Agárdi Zoltánné
                40. Gyalog Erika 3/13.G                                                           Molnár Krisztina
                43. Kovács Kitti 2/12.I                                                               Takács Judit
 
A megmérettetésen és az azt megelőző felkészülés ideje alatt sok-sok tapasztalatot szereztek a tanulóink. Szakmai tudásuk bővült, megismerték a legfrissebb trendeket, szakmai fogásokat, eljárásokat. Sokat tanultak a versenyből, már vannak terveik a következőre.
 
Sutyinszky Zoltán
szakképzési vezető

 
Óra
 
Friss hírek
 
HÍRBOX
 
Frissítések
 
Naptár)Ajánló
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!