Székely On-Line
Tartalom
Iskolánkról
 
Alapítványányunk
 
Képtár
 
DÖK
 
Határtalanul képtár
 
Látogatottság
Indulás: 2004-07-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DÖK hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

2009/2010-es tanév diákküldött-közgyűlésére

Bodó Krisztina DÖK tanár  2010.05.11. 09:20

 

A 2009/2010-es tanév diákküldött-közgyűlésére 2010. április 15-én kerül sor,
9.00 órai kezdettel
az Alkotmány utcai sportcsarnokban.
Minden osztályból 2 fő diákot várunk!
 
Mi a célja a rendezvénynek?
A diákközgyűlés (Évi rendes Diákközgyűlés)
-          A legfőbb döntéshozó szerv, a szervezetet érintő minden kérdésben dönt: a szervezet programjáról, feloszlatásáról, a tisztségviselők megválasztásának módjáról. A diákközgyűlés legalább évente egyszer ülésezik (évi rendes Diákközgyűlés).
-          Hivatkozva a törvény 31.§ (5) bek. foglaltakra: „A diákközgyűlés – az iskolai, kollégiumi diákönkormányzat döntése alapján – küldöttközgyűlésként is megszervezhető.”
-          A diákközgyűlést az elnök, akadályoztatása esetén az alelnök hívja össze.
-          A közgyűlés választja a Vezetőséget.

Beszámoló a diákönkormányzat munkájáról

Fabó Szabina 11. E  2010.05.11. 09:14

 

2009/2010-es tanév
I. félév
Beszámoló a diákönkormányzat munkájáról
 
 
2009. szeptember 1-jén alakult meg a Székely és a Vajda Intézményegység közös diákönkormányzata, majd az osztálytitkárok elfogadták az éves munkatervet. A programok megbeszélésére minden hónap első csütörtökén, a DÖK gyűlésein került sor.
A tanév első félévének programjait az alábbi táblázat mutatja( szürke sáv Vajda Intézményegység, fehér Székely Intézményegység):

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Óra
 
Friss hírek
 
HÍRBOX
 
Frissítések
 
Naptár)Ajánló
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Tartalom

Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról