Székely On-Line
Tartalom
Iskolánkról
 
Alapítványányunk
 
Képtár
 
DÖK
 
Határtalanul képtár
 
Látogatottság
Indulás: 2004-07-26
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek-Cikkek
Hírek-Cikkek : Mi segítünk dönteni!

Mi segítünk dönteni!

Szakmai Napok keretében mutatja be a szakképzését a 2010. szeptember 1-től új néven működő Vajda Péter Gimnázium, Szakképző Iskola, Kollégium, Általános Iskola, Óvoda, Nyilvános Könyvtár.

A régi „Vajda”, „Székely”, „Fő téri” a XIII. Szilvanapi gasztronómiai fesztivál társrendezvényeként látványos kiállításokkal, szakmai bemutatókkal, színes diákműsorral várja az érdeklődőket.

A Szakmai Napok rendezvénysorozatot az intézmény főigazgatója Kohut Andrásné nyitja meg szeptember 11-én 10 órakor a Fő téren felállított színpadon, ami után számos fellépő, többek közt az iskola tanulói is szórakoztatják a közönséget. A Kossuth téri színpadon délután lesznek láthatóak a diákok zenés, táncos produkciói.

Az iskola gasztronómiai bemutatóval, szakács tanulói által készített szilvás süti kóstolóval hívogatja a látogatókat a Fő téren felállított gasztrosátránál. Innen lehet betérni az Általános Iskola épületébe, ahol az intézmény szakképzésének keresztmetszete lesz látható, kipróbálható. A Díszteremben tíz szakma tanoncai ismertetik, élő bemutatókkal reprezentálják az iskola képzési palettáját, kedvcsinálóként az odalátogató gyermekeknek és szüleiknek arra, hogy a Vajda Péter Intézményt válasszák a továbbtanulás kapcsán.

 


A szakképzésben tanuló diákok falfestési eljárásokat, divatfrizurákat, alkalmi asztalterítéket, díszcsomagolási, faipari termékeket, ügyviteli, informatikai programokat mutatnak be. Emellett akár a kíváncsi érdeklődőket be is vonják szakterületük tevékenységébe. Lehet névjegyet szerkeszteni, csomagolási trükköket megismerni, szalvétát hajtogatni, frizurát fonatni, fafaragni. A látottak az iskola pályaválasztási kiadványával, szakmatablók megismerésével tovább mélyíthetők.

Az intézményegységek: Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda is jelen lesznek, kiállítanak, bemutatják képzési, nevelési lehetőségeiket. Mellettük a Berettyó-Körös Szakképzés Szervezési Társulás is számít az érdeklődőkre, pályaválasztási fórumot is szervez a standjukat felkeresők részére.

A Szakmai Napok programjai sokrétű és számos információval, az intézmény munkáját bemutató kiállítással várják az odalátogatóikat. Aki pedig a sok látnivalótól elfáradt, lehetősége lesz a Fő téren a Nyilvános Könyvtár sátrában, annak kínálatával megismerkedve kicsit pihenni.

„Mi segítünk dönteni!”

Ez a Szakmai Napok szlogenje és egyben az Intézmény célja a programsorozat létrehozásával. Remélhetőleg sokan pozitív élményt szereznek a rendezvényeken és iskolaválasztáskor, szolgáltatás kereséskor a Vajda Péter Intézmény mellett döntenek.

Az iskolát bemutató szombati eseményeken a Délvidékről Adáról, valamint Erdélyből, Szilágysomlyóról ideérkező testvériskolák is részt vesznek.

A Szakmai Napok vasárnap sportnappal zárulnak, ahol az együttműködő középiskolák fiú focicsapatai a Székely Kupáért mérkőznek a testvériskolákkal.

A szarvasi XIII. Szilvanapra érkezőknek a sok-sok szilvás ínyencség mellé ezt kínálja a város középiskolája, a Vajda Péter Intézmény, azért, hogy lehetőséget adjon szándékának:

Mi segítünk dönteni!

 

Bakulya Anna

gyak.okt.vez.

 
Óra
 
Friss hírek
 
HÍRBOX
 
Frissítések
 
Naptár)Ajánló
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!